P A U L S S E N

Aan het laden

Als ondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd. U wilt zich focussen op uw bedrijf, niet op uw administratie. Daarom is het belangrijk om een boekhoud- en belastingadvieskantoor te vinden die u hierin ontzorgt. Wij begrijpen dat elke ondernemer unieke wensen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw zakelijke doelen. Of u nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde professional, onze deskundige boekhouders en belastingadviseurs zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen.

Ons team van ervaren boekhouders en belastingadviseurs heeft de kennis en expertise om u te helpen met onder andere:

 • Administratieve dienstverlening
  Klaar om deze tijdrovende processen aan ons toe te vertrouwen? Optimaliseer uw administratie met onze geavanceerde geautomatiseerde systemen. Met naadloze digitale integraties kunnen wij moeiteloos al uw zakelijke bankrekeningen koppelen met onze software om zo al uw banktransacties in één keer in te lezen en direct voor u te verwerken. Bespaar kostbare tijd en ben verzekerd van een nauwkeurige en professionele administratieve afhandeling. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw bonnetjes bewaren. Wij regelen de rest.

 • Opstellen van jaarrekeningen
  Als ondernemer wordt uw jaarwinst vastgesteld door het opmaken van een jaarrekening. Uw jaarrekening is gebaseerd op uw boekhouding en bevat o.a. de winst- en verliesrekening en een balans met toelichtingen. Zo bent u meteen op de hoogte hoe uw onderneming of praktijk ervoor staat en kunt u gericht beslissingen nemen over de toekomst van uw bedrijf. De vastgestelde jaarwinst wordt vervolgens gebruikt om uw belastingaangiften voor te bereiden.

 • Belastingaangiften
  Als ondernemer bent u bent verplicht om belastingaangiften te doen. Niet alle belastingaangiften hoeven bij u van toepassing te zijn. Aan de hand van uw persoonlijke situatie stellen wij vast welke aangiften voor u van belang zijn en bereiden deze voor u voor. Daarbij beoordelen wij ook of er – naast (verplichte) pensioenopbouw – nog andere mogelijkheden zijn om uw aangiften fiscaal te optimaliseren.

 • Fiscaal advies
  Als ondernemer, zzp'er of praktijkhouder wordt u geconfronteerd met voortdurende wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving. Het is essentieel dat u kunt rekenen op een professional die op de hoogte is van deze ontwikkelingen. Wij staan paraat om u proactief te adviseren over fiscale vraagstukken, investeringsbeslissingen en andere financiële aangelegenheden. Op deze manier kunt u blijven profiteren van een gunstig belastingklimaat.

 • Salarisadministratie
  Het aannemen van personeel brengt diverse uitdagingen met zich mee, zoals het complexe beheer van de salarisadministratie en het omgaan met voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving. Door uw salarisadministratie aan ons uit te besteden, bespaart u aanzienlijk veel tijd. Wij leveren de loonaangiften en loonstroken digitaal aan, waardoor u alleen nog maar verantwoordelijk bent voor het uitbetalen van uw medewerkers. Vereenvoudig uw administratieve taken met onze diensten.

 • Startersbegeleiding
  Bent u recent afgestudeerd en overweegt u te starten als zzp'er of waarnemer? Of bent u al bekend met de voor- en nadelen van het zzp-schap in de zorg? Ons advieskantoor heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van startende waarnemers, tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, psychologen en andere medisch professionals tijdens de eerste stappen van het ondernemerschap. Door ons professionele advies op te volgen, legt u een solide basis voor toekomstig succes en vermijdt u onvoorziene uitdagingen. Bovendien staan we altijd paraat om uw vragen te beantwoorden.

 • Praktijkadvies, praktijkovername en praktijkoverdracht
  Een succesvolle praktijkovername, verkoop of het opstarten van een nieuwe praktijk vergt grondige aandacht voor fiscale en financiële aspecten. Financiering, rechtsvorm en ondernemingsstructuur spelen een cruciale rol. In samenwerking met ervaren praktijkadviseurs bieden wij uitgebreide begeleiding van A tot Z, om uw praktijkovername of -verkoop soepel te laten verlopen. Vertrouw op onze expertise voor een naadloze afwikkeling van uw praktijktransactie.


Door het uitbesteden van uw administratieve werkzaamheden, verlaagt u niet alleen uw administratieve lasten, u bent ook verzekerd van professioneel en persoonlijk advies. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw praktijk en uw patiënten. Door de administratieve en fiscale werkzaamheden uit handen te geven aan Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs, profiteert u van de volgende voordelen:

 • U kunt zich volledig richten op uw eigen praktijk;
 • U bespaart kostbare tijd;
 • U verhoogt de (omzet)potentie van uw praktijk
 • U bent verzekerd van een professionele en accurate verwerking van uw administratie;
 • U bent altijd up-to-date op het gebied van wet- en regelgeving;
 • Uw patiënten kunnen rekenen op uw volledige aandacht en expertise;
 • Financiële en fiscale gemoedsrust


Waarom kiezen voor ons?

 • Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers
 • Wij bieden u persoonlijke aandacht
 • Wij werken tegen een vaste prijs


Veel startende ondernemers kiezen voor Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs vanwege onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en gun uzelf financiële rust. Veel collega's zijn u al voor gegaan.

Chat met WhatsApp