P A U L S S E N

Aan het laden

Frank Paulssen
badge line Informatie

Frank Paulssen
Financieel- en belastingadviseur

Van jongs af aan ben ik geboeid door de medische sector en technologische ontwikkelingen. Na mijn middelbareschooltijd koos ik aanvankelijk voor een studie in de informatietechnologie en op de leeftijd van 13 jaar bouwde ik al mijn eigen computer. Tijdens mijn IT-studie heb ik uitgebreide kennis opgedaan over technologische toepassingen in het dagelijks leven. Deze kennis heb ik gedurende mijn hele loopbaan kunnen toepassen binnen diverse organisaties waar ik werkzaam ben geweest.

Na het afronden van mijn initiële opleiding besloot ik verder te studeren richting bedrijfseconomie. Dit bood mij de mogelijkheid om mijn kennis op het gebied van financiën, belastingen en bedrijfskunde verder uit te breiden. Samen met mijn technische achtergrond wist ik waar ik een meerwaarde kon bieden. Gedurende mijn carrière heb ik op verschillende plekken waardevolle ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, waaronder hypotheekverstrekkers, financiële dienstverleners, gemeentelijke instellingen en accountantskantoren.

Tijdens mijn carrière kwam ik steeds vaker in aanraking met de medische sector. Op dat moment realiseerde ik me dat ik me wilde richten op de medische financiële dienstverlening. Daar waar de medische wereld continue geconfronteerd wordt met nieuwe uitdagingen, is het voor mij net de taak om te ontzorgen en structuur te creëren voor mijn cliënten. Als medici is het van uiterst belang om uw volledige focus kunnen houden op het bieden van de juiste zorg aan uw patiënten. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over randzaken zoals uw administratie, financiën of continue veranderende wet- en regelgeving.

Persoonlijk contact staan bij mij hoog in het vaandel, iedere situatie is uniek en verdient een persoonlijk aanpak. Dat is ook iets van u van mij kunt verwachten.

  • Financieel- en belastingadviseur
Chat met WhatsApp