Over ons

Frank Paulssen

Frank Paulssen

Financieel dienstverlener, boekhouder en belastingadviseur

Frank Paulssen

Financieel dienstverlener, boekhouder en belastingadviseur

Professioneel, nauwkeurig en bekwaam voer ik dagelijks met veel plezier mijn werkzaamheden uit. Ontzorgen en adviseren is wat ik doe. Daadkrachtig, doorzetter, oplossingsgericht, proactief, persoonlijk contact en zorgzaam zijn mijn kernwoorden.

Over mij

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door financiën en technologie. Vanuit de middelbare school ben ik in eerste instantie IT gaan studeren en bouwde op 13 jarige leeftijd al mijn eigen PC. Tijdens mijn IT studie heb ik veel kennis verworven over technologische toepassingen in het dagelijkse (bedrijfs)leven. Deze kennis heb ik mijn hele carrière mogen toepassen binnen de verschillende organisaties waar ik werkzaam ben geweest.

Na het afronden van deze opleiding besloot ik om door te studeren. Tijdens de opleiding ondernemer detailhandel kwam ik in aanraking met financiën. Op dat moment wist ik dat ik richting de financiële dienstverlening wilde en besloot om verder te studeren richting bedrijfseconomie. Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn financiële, fiscale en bedrijfskundige kennis verder uit te breidden. Binnen verschillende organisaties heb ik inmiddels ervaring mogen opdoen waaronder hypotheekverstrekkers, financial shared service center, dienstverleners, detailhandel gemeenten en accountantskantoren.

Ontzorgen, efficiënt werken en persoonlijk contact zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Binnen mijn eigen onderneming zet ik mijzelf dan ook volledig in voor mijn klanten. Of het nu betrekking heeft op uw onderneming of persoonlijke situatie, laat uw zorgen maar bij mij achter.

Opleidingen
  • Bedrijfseconomie, Zuyd Hogeschool
  • Wft Basis, Dukers & Baelemans
  • Microsoft Office Excel Specialist
  • Ondernemer Detailhandel, Arcus College
  • ICT Beheerder, Arcus College